Η εταιρία μας

Η εταιρία ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΜΕΠΕ ιδρύθηκε το 1984 και είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που εισήγαγε έγχρωμο laser φωτοαντιγραφικό Canon ακολούθως πρώτη εταιρία που χρησιμοποίησε ψηφιακό σύστημα έγχρωμης εκτύπωσης Canon.

Είναι η πρώτη εταιρία που εκμεταλλεύτηκε σύστημα παραγωγής για copying plotting - scanning σχεδίων σε ένα πολυμηχάνημα Ose.

Δραστηριοποιείται στις Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Γραφικές Τέχνες, σε Συστήματα Προβολής 

Προϊόντων Display Stands, εκτυπωτικών Υπηρεσιών, στα Διαφημιστικά Δώρα, Σχεδιασμός ιστοσελίδων και Αντηλιακές Μεμβράνες κτηρίου - αυτοκινήτου.

Tο ανθρώπινο δυναμικό της είναι άριστου επιπέδου, πλήρως εξειδικευμένο στις νέες τεχνολογίες και αποτελεί θεμέλιο λίθο της υπόστασης της. 

Η αρχή είναι το δημιουργικό τμήμα. Αναλαμβάνουμε κάθε είδος Σχεδιασμό εντύπου.

Παράγει έντυπα, αφίσες, γιγαντοεκτυπώσεις, διαφημιστικά δώρα, με όλες τις επιμέρους δραστηριότητες (βιβλιοδεσία, πλαστικοποίηση, μεταξοτυπία) για την πλήρη κάλυψη καθετοποιημένα των αναγκών της αγοράς.
Δημιουργεί γιγαντοεκτυπώσεις σε κάθε υλικό και ανάγκη, χαρτί, ύφασμα, αυτοκόλλητο, back light αυτοκινήτου-δαπέδου. Πρωτοπορεί στην εφαρμογή μαγνήτη και εκμετάλλευση συστημάτων προβολής και προώθησης (stands, κάλυψη αυτοκινήτων-κτιρίων).

Καινοτομεί στην παραγωγή νέων μέσων διαφημιστικού δώρου, μπλουζάκια, φόρμες εργασίες, καπέλα, κούπες, στυλό, λουράκια λαιμού, mouse pads, κονκάρδες, παζλ, μαγνητάκια, ημερολόγια.

Η εταιρία ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΕΠΕ αντιπροσωπεύει την εφαρμογή αντηλιακών μεμβράνων με εγγύηση εφ' όρου ζωής.
Διαρκής στόχος είναι η πληρέστερη στην όλο και πιο αξιόπιστη κάλυψη των αναγκών των πελατών, με τον συνεχή εκσυγχρονισμό των υποδομών της, στην αιχμή της τεχνολογίας, κατέχοντας το πλουσιότερο έμψυχο υλικό.

Η εταιρία ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΕΠΕ καθορίζει διαρκώς στόχους, τους ολοκληρώνει και με μεγαλύτερη δυναμική προσδιορίζει το μέλλον, σήμερα.

Οικονομικά στοιχεία επιχείρησης

 

MARAGOS © 2013, Design By Iren

Panel Tool

Reset